ATTA-PROTOCOL werkt samen met ASSURE

Cryptoo
2 min readSep 1, 2022

ATTA Protocol heeft een samenwerking aangekondigd met ASSURE. Mocht je het vergeten zijn, het ATTA protocol rolling festival is LIVE. Als je je ticket nog niet hebt gekregen, ga dan naar https://www.atta.zone/FestivalPass om je pas te halen en kans te maken op $POPCORN.

Laten we een diepere duik nemen in beide projecten.

Over ASSURE

Assure is een Web3.0 multi-chain crypto-aggregatieserviceplatform, bedoeld om de verkeersportal te worden voor miljoenen van Web2.0 tot Web3.0. Assure is niet alleen een portemonnee voor het beheer van crypto-activa, maar draagt ​​ook de fantasierijke visie van web3.0-gebruikers voor de multifunctionele interactieve portemonnee. Assure is geïntegreerd met reguliere ketens en duizenden activa en biedt nu verschillende functies en modules om te voldoen aan uiteenlopende behoeften in één app, inclusief Self-custodial Asset Storage, Centralized Exchange Trading, Flash Swap, DApps Interaction, NFT, Chat enzovoort. Op dit moment zijn er bijna 100.000+ gebruikers in meer dan 50 landen/regio’s wereldwijd. integratie met reguliere openbare ketens en ondersteuning van duizenden activa.

OVER ATTA-PROTOCOL

De ATTA DAO maakt de creatie, consumptie en discussie van inhoud mogelijk in een entertainmentgemeenschap van de volgende generatie. Om hun ideeën waar te maken, zullen nieuwe regisseurs en nieuw materiaal aan een groter publiek moeten worden blootgesteld en moeten auteursrechten beter worden beveiligd. Deze volgende generatie van het content-ecosysteem is waar we aan werken.

We denken dat de inhoudsindustrie, net als elke andere reële economie, alleen tot een win-winscenario kan komen, door producenten van inhoud zoveel mogelijk te helpen bij het verkennen en bevredigen van het brede scala aan wensen van klanten. We zijn toegewijd aan het gebruik van een web3-native strategie om de economische waarde voor alle belanghebbenden te maximaliseren, aangezien we de vraag naar contentconsumptie van consumenten op alle gebieden identificeren en aanpakken. Onze missie is om makers van inhoud in staat te stellen de voortdurende ontwikkeling van blockbuster-ideeën te stimuleren en tegelijkertijd hun financiële waarde te optimaliseren. Ons kernteam bestaat uit veteranen uit de branche met tientallen jaren ervaring in entertainment en web3-native ondernemers.

Volg het ATTA-PROTOCOL

Officiële website | Twitter | Instagram | Gemiddeld | Telegram | Meningsverschil

--

--