ATTA-PROTOCOL werkt samen met Ceres DAO

Cryptoo
2 min readSep 1, 2022

ATTA Protocol heeft een samenwerking aangekondigd met ASSURE. Mocht je het vergeten zijn, het ATTA protocol rolling festival is LIVE. Als je je ticket nog niet hebt gekregen, ga dan naar https://www.atta.zone/FestivalPass om je pas te halen en kans te maken op $POPCORN.

Laten we een diepere duik nemen in beide projecten.

Over CERES

Ceres, de godin van de landbouw, graangewassen en vruchtbaarheid, symboliseert overvloed in de Griekse mythologie. Ceres DAO, vernoemd naar Ceres, hoopt waarde te creëren voor alle investeerders.

Ceres DAO is een gedecentraliseerd protocol voor digitaal activabeheer, mogelijk gemaakt door Web 3.0. De missie van Ceres DAO is om decentralisatie en transparantie te brengen in de ruimte voor activabeheer.

Ceres DAO is gericht op DAO-protocollen voor investeringsbeheer, met decentralisatie als het kernconcept, het creëren van groeitechnologie en financiering voor nieuwe kwaliteitsprojecten en het opnieuw opbouwen van het vertrouwen en de veiligheid van de gemeenschap, het doorbreken van de monopolistische investeringsstructuur en het ongelijke patroon van instellingen en kapitaal, en zorgen voor eerlijke toegang tot openbare infrastructuur voor iedereen, waardoor kwaliteitsprojecten echt transparant worden, eerlijke investeringen en een hoger rendement.

Ceres DAO zet zich ook in om projecten met een groot potentieel te ontdekken, te investeren en te incuberen. Door een uitgebreid ecosysteem te bouwen, waarbij de middelen uit verschillende velden worden gecombineerd, wil Ceres DAO ‘s werelds grootste gedecentraliseerde protocol voor het beheer van digitale activa en de “Berkshire Hathaway” van de crypto-industrie worden.

OVER ATTA-PROTOCOL

De ATTA DAO maakt de creatie, consumptie en discussie van inhoud mogelijk in een entertainmentgemeenschap van de volgende generatie. Om hun ideeën waar te maken, zullen nieuwe regisseurs en nieuw materiaal aan een groter publiek moeten worden blootgesteld en moeten auteursrechten beter worden beveiligd. Deze volgende generatie van het content-ecosysteem is waar we aan werken.

We denken dat de inhoudsindustrie, net als elke andere reële economie, alleen tot een win-winscenario kan komen, door producenten van inhoud zoveel mogelijk te helpen bij het verkennen en bevredigen van het brede scala aan wensen van klanten. We zijn toegewijd aan het gebruik van een web3-native strategie om de economische waarde voor alle belanghebbenden te maximaliseren, aangezien we de vraag naar contentconsumptie van consumenten op alle gebieden identificeren en aanpakken. Onze missie is om makers van inhoud in staat te stellen de voortdurende ontwikkeling van blockbuster-ideeën te stimuleren en tegelijkertijd hun financiële waarde te optimaliseren. Ons kernteam bestaat uit veteranen uit de branche met tientallen jaren ervaring in entertainment en web3-native ondernemers.

Volg het ATTA-PROTOCOL

Officiële website | Twitter | Instagram | Gemiddeld | Telegram | Meningsverschil

--

--