ATTA-PROTOCOL werkt samen met MOJOR

Cryptoo
2 min readSep 1, 2022

ATTA Protocol heeft een samenwerking aangekondigd met MOJOR. Mocht je het vergeten zijn, het ATTA protocol rolling festival is LIVE. Als je je ticket nog niet hebt gekregen, ga dan naar https://www.atta.zone/FestivalPass om je pas te halen en kans te maken op $POPCORN.

Laten we een diepere duik nemen in beide projecten.

Over MOJOR

MOJOR is een Web3-communityplatform gebouwd voor natives!. MOJOR is gunstig voor zowel GEBRUIKERS als SCHEPPERS.

VOOR GEBRUIKERS

MOJOR is een Web3-communityplatform waar u in contact kunt komen met gelijkgestemde vrienden en kunt genieten van het probleemloze proces terwijl u communityfuncties ontdekt die speciaal voor u zijn ontworpen!

VOOR SCHEPPERS

MOJOR is een Web3-communityplatform dat technische hulp voor web3-ontwikkelaars, het creëren van een community, governance, groei en dataservices biedt.

MOJOR heeft als doel een gemeenschapsplatform te creëren dat echt bij Web3 hoort, het bestuur van de gemeenschap te verbeteren, snellere en nauwkeurigere gebruikersgroei mogelijk te maken en de veiligheid en transparantie van gebruikersgegevens te verbeteren.

OVER ATTA-PROTOCOL

De ATTA DAO maakt de creatie, consumptie en discussie van inhoud mogelijk in een entertainmentgemeenschap van de volgende generatie. Om hun ideeën waar te maken, zullen nieuwe regisseurs en nieuw materiaal aan een groter publiek moeten worden blootgesteld en moeten auteursrechten beter worden beveiligd. Deze volgende generatie van het content-ecosysteem is waar we aan werken.

We denken dat de inhoudsindustrie, net als elke andere reële economie, alleen tot een win-winscenario kan komen, door producenten van inhoud zoveel mogelijk te helpen bij het verkennen en bevredigen van het brede scala aan wensen van klanten. We zijn toegewijd aan het gebruik van een web3-native strategie om de economische waarde voor alle belanghebbenden te maximaliseren, aangezien we de vraag naar contentconsumptie van consumenten op alle gebieden identificeren en aanpakken. Onze missie is om makers van inhoud in staat te stellen de voortdurende ontwikkeling van blockbuster-ideeën te stimuleren en tegelijkertijd hun financiële waarde te optimaliseren. Ons kernteam bestaat uit veteranen uit de branche met tientallen jaren ervaring in entertainment en web3-native ondernemers.

NB: Er is een winactie om de samenwerking tussen beide projecten te vieren.

MOJOR Beta APP is NU BESCHIKBAAR!15x MOJOR Early Bird Ticket Allowlist.

Voor meer details, klik hier

Volg het ATTA-PROTOCOL

Officiële website | Twitter | Instagram | Gemiddeld | Telegram | Meningsverschil

--

--